Reviews

8.5

Holiday park Roompot Park Eksel scores an average of 8.5

We attach great importance to our guests' holiday experiences and feedback. That's why we only show reviews from verified guests who actually booked and stayed with us. They gave their written permission for this, and are not paid. Reviews are not influenced in any way. Reviews scoring 6 or less, are handled manually and responded to. This is how we continuously improve our services. The average rating is calculated based on 1110 reviews.

  • Overall stay
    8.5
  • Child friendliness
    8.0
  • Maintenance
    8.5
  • Service point
    8.8
  • Cleaning
    8.3
  • Accommodation
    8.3
  • Hospitality
    8.8

View 1110 reviews

Filter the reviews
Name: Verified guest
Date: 5 December 2023
It is nice place to stay with your family, with or without children. Calm atmosphere. Nice houses, really beautiful design. One thing to improve its a floors on the first floor of the house, because they are so cold.
  • Overall stay
    10.0
  • Child friendliness
    10.0
  • Maintenance
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Cleaning
    9.0
  • Accommodation
    9.0
  • Hospitality
    10.0
10
Name: Maria EUGENIA Sevilla Mercadal
Date: 24 November 2023
Comodidad
  • Overall stay
    10.0
  • Maintenance
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Cleaning
    9.0
  • Accommodation
    10.0
  • Hospitality
    10.0
10
Name: Verified guest
Date: 9 October 2023
  • Overall stay
    10.0
  • Maintenance
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Cleaning
    10.0
  • Accommodation
    10.0
  • Hospitality
    10.0
10
Name: Verified guest
Date: 27 August 2023
The last day we could not open our safe.We were estonished over the technical support , quick and professional aid.
  • Overall stay
    9.0
  • Maintenance
    7.0
  • Service point
    9.0
  • Cleaning
    6.0
  • Accommodation
    7.0
  • Hospitality
    9.0
9
Name: Manuel Pérez Rodríguez
Date: 19 August 2023
  • Overall stay
    9.0
  • Maintenance
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Cleaning
    10.0
  • Accommodation
    9.0
  • Hospitality
    9.0
10
Name: Tarik Ersoy
Date: 10 August 2023
Good location, comfortable,
  • Overall stay
    9.0
  • Maintenance
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Cleaning
    9.0
  • Accommodation
    9.0
  • Hospitality
    10.0
9
Name: Marleen Spiessens
Date: 21 June 2023
Alles was top Ik vind het jammer dat we op zondag niet kunnen boeken Wij komen telkens van Portugal en hadden graag in gecheckt op zondag maar dat gaat niet en dat vinden wij spijtig Groetjes Marleen Spiessens.
  • Overall stay
    10.0
  • Maintenance
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Cleaning
    10.0
  • Accommodation
    10.0
  • Hospitality
    10.0
10
Name: Geverifieerde gast
Date: 24 May 2024
Wij hebben een leuk verblijf gehad ondanks het mindere weer maar het park en de streek richt zich vooral op fietser wij zijn trouwe klanten van Roompot , maar dit park is minder geschikt voor ons .Maar boeken zeker verder met Roompot
  • Overall stay
    9.0
  • Maintenance
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Cleaning
    9.0
  • Accommodation
    9.0
  • Hospitality
    10.0
9
Name: Anja Jansma
Date: 24 May 2024
Ik was super tevreden. Mooi park, vriendelijk personeel
  • Overall stay
    9.0
  • Maintenance
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Cleaning
    8.0
  • Accommodation
    9.0
  • Hospitality
    10.0
9
Name: Frans Kooijman
Date: 23 May 2024
Nette vlotte bediening
Reply from Roompot
Bedankt voor uw geweldige review. We zien u graag weer terug!
  • Overall stay
    8.0
  • Maintenance
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Cleaning
    9.0
  • Accommodation
    9.0
  • Hospitality
    9.0
9
Name: Geverifieerde gast
Date: 22 May 2024
Mooie plek en mooi accommodatie
Reply from Roompot
Bedankt voor uw geweldige review. We zien u graag weer terug!
  • Overall stay
    8.0
  • Maintenance
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Cleaning
    8.0
  • Accommodation
    8.0
  • Hospitality
    8.0
8
Name: Diego Valcke
Date: 21 May 2024
Al de 2de maal dat we hier op vakantie komen en tweemaal genoten van de rust en omgeving
Reply from Roompot
Beste familie Valcke, Bedankt voor jullie geweldige review! We zijn trots dat we even op jullie vergeten jassen hebben mogen passen bij ons Service Point. We hopen dat desalniettemin een fijne reis naar huis hebben gehad. We verheugen ons al op jullie volgende verblijf. Met vriendelijke groeten, Dennis - Coördinator Service Point Eksel
  • Overall stay
    10.0
  • Child friendliness
    9.0
  • Maintenance
    8.0
  • Service point
    10.0
  • Cleaning
    9.0
  • Accommodation
    9.0
  • Hospitality
    9.0
10
Name: Marie Thérèse Meyer
Date: 21 May 2024
We zijn hier al vele malen geweest , en hopen nog veel terug te komen . Het park heeft alles wat wij zoeken .
Reply from Roompot
Beste familie Meyer: wat fijn dat u weer op ons park was en dat u zich hier zo thuis voelt! We verheugen ons alweer op uw volgende bezoek. Met vriendelijke groeten, Dennis - Coördinator Service Point Eksel
  • Overall stay
    10.0
  • Maintenance
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Cleaning
    9.0
  • Accommodation
    10.0
  • Hospitality
    10.0
10
Name: Biggi Cordewener
Date: 21 May 2024
Roompot Park Eksel ist sehr empfehlenswert; absolut angenehme Atmosphäre; wohltuendes Klima in den Häusern durch die Holzvertäfelungen; moderne Ausstattung; sehr ruhige und erholsame Lage am Waldrand...wir haben uns sehr wohl gefühlt und kommen gerne wieder. Einziges Manko - zu wenig Privatsphäre zwischen den einzelnen Häusern. Eine Begrünung oder verlängertes Zaunelement zwischen den Nachbarn wäre wünschenswert!
Reply from Roompot
Vielen Dank für Ihre tolle Bewertung – wir freuen uns auf ein baldiges Wiedersehen. Vielen Dank auch für die Meldung des Verbesserungspunktes bezüglich des Datenschutzes. Daran arbeiten wir! Bis bald, Dennis - Coordinator Service Point Eksel
  • Overall stay
    9.0
  • Maintenance
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Cleaning
    9.0
  • Accommodation
    9.0
  • Hospitality
    9.0
9
Name: Maureen Vanderstraeten
Date: 21 May 2024
heel fijn verblijf
Reply from Roompot
Bedankt voor de fantastische review! We zien u graag weer terug op ons mooie park. Met vriendelijke groeten, Dennis - Coördinator Service Point Eksel
  • Overall stay
    9.0
  • Child friendliness
    10.0
  • Maintenance
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Cleaning
    9.0
  • Accommodation
    9.0
  • Hospitality
    10.0
9
Name: Geverifieerde gast
Date: 21 May 2024
Super tof park, goede uitvalsbasis om fietstochten te maken. Goed restaurant met zonnig terras. Verscheidenheid aan ontspanningsmogelijkheden.
Reply from Roompot
Bedankt voor de geweldige review - graag tot ziens op ons mooie park! Met vriendelijke groeten, Dennis - Coördinator Service Point Eksel
  • Overall stay
    9.0
  • Maintenance
    9.0
  • Cleaning
    9.0
  • Accommodation
    10.0
  • Hospitality
    9.0
10
Name: J.G.T. Bruning
Date: 21 May 2024
Zeer ontevreden. Niet kunnen koken op vrijdag gemeld zondag pas iemand die langs kwam. 16 persoons huisje en de oplossing was dat je maar 1 pan op t fornuis mocht zetten!! Bij aankomst konden we niet in t huisje ondanks dat er extra betaald was voor de early check in. In 1 slaapkamer waren de matrassen van de bedden zeer aan vervanging toe, allemaal harde bobbels. Voor ruim 1000 euro per nacht echt mega teleurstellend allemaal. We eisen dan ook financiële compensatie
Reply from Roompot
Beste mevrouw Bruning, Hartelijk dank voor het delen van uw feedback. We betreuren het ten zeerste dat uw verblijf niet volledig aan uw verwachtingen heeft voldaan. Ons team staat elke dag voor u klaar van 8.30 tot 21.00 uur en we doen ons uiterste best om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. We hebben echter gemerkt dat u tijdens uw verblijf herhaaldelijk per e-mail contact met ons heeft opgenomen, en wel naar ons algemene Roompot e-mailadres voor meer dan 200 parken. Hierdoor was het voor ons onmogelijk om onmiddellijk op uw verzoeken te reageren. Laten we ter zake komen: ons Service Point bevond zich op slechts een steenworp afstand van uw accommodatie, dus de afstand was zeker te overbruggen. Binnen een fractie van de tijd die u heeft gespendeerd aan het versturen van uw e-mails, had u een gering aantal stappen kunnen nemen om tot aan onze receptie te komen en hadden we alle punten direct voor u kunnen oplossen. Wat betreft de inductiekookplaat, deze functioneerde naar behoren met de standaard oververhittingsbeveiliging. Zoals eerder vermeld, kunnen we geen financiële compensatie bieden hiervoor. We willen graag benadrukken dat ons doel altijd is om al onze gasten de best mogelijke ervaring te bieden. We hopen dat we u in de toekomst opnieuw mogen verwelkomen op ons park en dat we dan een directe communicatielijn kunnen hebben voor een vlottere afhandeling van eventuele vragen of verzoeken. Met vriendelijke groeten, Dennis - Coördinator Service Point Eksel
  • Overall stay
    2.0
  • Maintenance
    5.0
  • Service point
    2.0
  • Cleaning
    6.0
  • Accommodation
    1.0
  • Hospitality
    5.0
2
Name: Laura Weber
Date: 21 May 2024
  • Overall stay
    10.0
  • Child friendliness
    8.0
  • Maintenance
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Cleaning
    8.0
  • Accommodation
    10.0
  • Hospitality
    10.0
10
Name: Koen Grawet
Date: 20 May 2024
Te veel lawaai van de snelweg als je op het terras zit
  • Overall stay
    6.0
  • Maintenance
    8.0
  • Service point
    7.0
  • Cleaning
    8.0
  • Accommodation
    6.0
  • Hospitality
    8.0
6
Name: Geverifieerde gast
Date: 19 May 2024
  • Overall stay
    10.0
  • Maintenance
    10.0
  • Service point
    9.0
  • Cleaning
    7.0
  • Accommodation
    9.0
  • Hospitality
    10.0
10
Name: J.M.S Korthagen
Date: 17 May 2024
Goed
  • Overall stay
    8.0
  • Maintenance
    8.0
  • Cleaning
    8.0
  • Accommodation
    8.0
  • Hospitality
    9.0
8
Name: Geverifieerde gast
Date: 17 May 2024
Rustig was niet druk, verrast door fietsomgeving
  • Overall stay
    8.0
  • Maintenance
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Cleaning
    9.0
  • Accommodation
    7.0
  • Hospitality
    10.0
8
Name: Verifizierten Gäste
Date: 17 May 2024
Die Nutzbarkeit der behindertengerechten Unterkunft war sehr gut. Positiv war für uns auch, dass wir ein Pflegebett abliefern lassen konnten.
Reply from Roompot
Vielen Dank für Ihre tolle Bewertung – wir freuen uns auf ein baldiges Wiedersehen. LG, Dennis - Coordinator Service Point Eksel
  • Overall stay
    8.0
  • Maintenance
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Cleaning
    6.0
  • Accommodation
    9.0
  • Hospitality
    10.0
8
Name: Geverifieerde gast
Date: 17 May 2024
Mooi rustig park Goede service. Prima huisjes
Reply from Roompot
Bedankt voor deze fijne review. Graag tot ziens! Met vriendelijke groeten, Dennis - Coördinator Service Point Eksel
  • Overall stay
    9.0
  • Maintenance
    8.0
  • Service point
    7.0
  • Cleaning
    8.0
  • Accommodation
    8.0
  • Hospitality
    8.0
8
Name: Geverifieerde gast
Date: 15 May 2024
Prima vakantiepark
  • Overall stay
    9.0
  • Maintenance
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Cleaning
    8.0
  • Accommodation
    9.0
  • Hospitality
    10.0
9
Name: Geverifieerde gast
Date: 14 May 2024
Heel vriendelijk personeel, zeer lekkere keuken, een aangenaam verblijf gehad. Echter bij vertrek hadden we nog broodjes besteld maar omdat dit zo lang duurde, grote file klanten, hebben we die niet meer afgehaald omdat we anders te laat de bungalow zouden verlaten. Voor de rest een heel mooi rustig park. Voor ons één van de aangenaamste parken met zeer vriendelijk personeel. Proficiat 8
Reply from Roompot
Bedankt voor uw fijne review! Ondanks dat u ons zon mooi rapportcijfer geeft, nemen wij het verbeterpunt met onze broodjesservice serieus - we hebben de nodige organisatorische en broodnodige verbeteringen reeds doorgevoerd! Graag zien we u nogmaals terug! Met vriendelijke groeten, Dennis - Coördinator Service Point Eksel
  • Overall stay
    9.0
  • Maintenance
    9.0
  • Service point
    6.0
  • Cleaning
    8.0
  • Accommodation
    9.0
  • Hospitality
    10.0
9
Name: Janice Paus
Date: 14 May 2024
Heerlijk verblijf in een mooi park met fijne uitstraling gehad.
Reply from Roompot
Bedankt voor uw fijne review - graag zien we u nogmaals terug! Met vriendelijke groeten, Dennis - Coördinator Service Point Eksel
  • Overall stay
    8.0
  • Maintenance
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Cleaning
    7.0
  • Accommodation
    8.0
  • Hospitality
    8.0
8
Name: Geverifieerde gast
Date: 13 May 2024
Het huisje was perfect, schoon , comfortabel en met een complete uitrusting. Maar ……..de broodjesservice was ronduit slecht. Wij hadden vooraf broodjes besteld, en nota bene een bevestigingsmail ontvangen. Maar op die ochtend kregen we te horen dat de broodjes niet aanwezig waren. En we waren niet de enige…. Bovendien was er een lange wachtrij, die voornamelijk veroorzaakt werd door een slechte organisatie van de afhandeling van de bestellingen.
Reply from Roompot
Bedankt voor deze geweldige review! Oei, de broodjes - onze verontschuldigingen. Ondanks uw mooie rapportcijfer nemen we uw feedback serieus. De nodige verbeteringen zijn reeds doorgevoerd! We hopen u heel snel weer opnieuw te mogen ontvangen op ons mooie park. Met vriendelijke groeten, Dennis - Coördinator Service Point Eksel
  • Overall stay
    9.0
  • Maintenance
    10.0
  • Cleaning
    10.0
  • Accommodation
    10.0
  • Hospitality
    9.0
9
Name: Geverifieerde gast
Date: 13 May 2024
  • Overall stay
    8.0
  • Maintenance
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Cleaning
    9.0
  • Accommodation
    8.0
  • Hospitality
    9.0
8
Name: Geverifieerde gast
Date: 13 May 2024
idiale ligging voor een fietsvakantie, restaurant met lekker eten en goede service
Reply from Roompot
Bedankt voor deze geweldige review! Graag tot ziens. Met vriendelijke groeten, Dennis - Coördinator Service Point Eksel
  • Overall stay
    9.0
  • Maintenance
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Cleaning
    9.0
  • Accommodation
    9.0
  • Hospitality
    10.0
9

The total price you see is the price for two people, including all mandatory extra costs. You can find more information in the price pop-up. We can only show you the final price once you have entered your specific travel group. No rights can be derived from the stated prices, opening hours and information.

  • Rebooking guarantee up to 28 days
  • Flexible payment
  • Free cancellation within 24 hours

Rebooking guarantee

up to 28 days

Changed your plans? No problem, you can change your booking for free up to 28 days before arrival.

Flexible

payment

Want to pay in instalments at no extra cost? No problem! You pay the first instalment within 15 days of booking and the total amount no later than 8 weeks before arrival.

Free cancellation

within 24 hours

We understand if you want to consider a bit more, you can cancel your booking free of charge within 24 hours of booking. This is easy to do through My Roompot.