Reviews

9.0

Holiday park Roompot Hillview Resort Grandvoir scores an average of 9.0

We attach great importance to our guests' holiday experiences and feedback. That's why we only show reviews from verified guests who actually booked and stayed with us. They gave their written permission for this, and are not paid. Reviews are not influenced in any way. Reviews scoring 6 or less, are handled manually and responded to. This is how we continuously improve our services. The average rating is calculated based on 129 reviews.

  • Overall stay
    8.8
  • Child friendliness
    7.1
  • Maintenance
    8.9
  • Service point
    8.9
  • Cleaning
    8.5
  • Accommodation
    8.8
  • Hospitality
    8.9

View 129 reviews

Filter the reviews
Name: Eva Vermeulen
Date: 23 June 2024
  • Overall stay
    9.0
  • Child friendliness
    10.0
  • Maintenance
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Cleaning
    9.0
  • Accommodation
    9.0
  • Hospitality
    10.0
9
Name: Geverifieerde gast
Date: 23 June 2024
  • Overall stay
    9.0
  • Maintenance
    9.0
  • Service point
    7.0
  • Cleaning
    8.0
  • Accommodation
    9.0
  • Hospitality
    7.0
9
Name: Geverifieerde gast
Date: 23 June 2024
  • Overall stay
    8.0
  • Maintenance
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Cleaning
    8.0
  • Accommodation
    8.0
  • Hospitality
    8.0
8
Name: Jason Dulieu
Date: 23 June 2024
Alles was perfect! Enkel de professionele mensen ontbreken maar het is pas open dus kunnen we niet klagen. Doe zo verder :)
  • Overall stay
    9.0
  • Maintenance
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Cleaning
    10.0
  • Accommodation
    10.0
  • Hospitality
    10.0
10
Name: Geverifieerde gast
Date: 21 June 2024
  • Overall stay
    9.0
  • Maintenance
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Cleaning
    6.0
  • Accommodation
    9.0
  • Hospitality
    9.0
10
Name: Anonie
Date: 21 June 2024
De minishop mag echt wel groter en meer vers producten geen groente waa er en alleen salami en ham
  • Overall stay
    9.0
  • Maintenance
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Cleaning
    10.0
  • Accommodation
    9.0
  • Hospitality
    9.0
9
Name: Geverifieerde gast
Date: 21 June 2024
  • Overall stay
    7.0
  • Child friendliness
    3.0
  • Maintenance
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Cleaning
    6.0
  • Accommodation
    8.0
  • Hospitality
    5.0
7
Name: Eelco & Jacqueline
Date: 18 June 2024
Het park is zeer rustig gelegen wat fijn is en het is mooi aangelegd. Ben je slecht te been dan is het geen geschikte locatie. De omgeving is vooral geschikt voor wandelen en andere sportieve activiteiten die je zelf kunt ondernemen. Fietsen is een uitdaging vanwege het heuvelachtige karakter. Als je wilt shoppen of uitgaan dan is er weinig aanbod. Er zijn wel plaatsjes in de omgeving om te bezoeken maar verwacht daar niet teveel van. Boullion is leuk vanwege de ligging en het kasteel. Het meer van Neufchateau heeft een mooi nieuw restaurant waar je leuk kunt zitten, en bij mooi weer op het strandje kunt liggen wat ook leuk is met kleine kinderen.
8
Name: Geverifieerde gast
Date: 18 June 2024
De accommodatie is van alle gemakken voorzien. De ligging is fantastisch; voldoende parkeergelegenheid en de overige faciliteiten zijn ook goed.
10
Name: Ralph
Date: 17 June 2024
Fijn verblijf met gezin Mooi park op mooie lokatie. Huisjes fijn en schoon.
10
Name: Geverifieerde gast
Date: 17 June 2024
9
Name: Ale
Date: 17 June 2024
Mooie accomodatie, nog in opbouw Supermooie lodge, park nog in aanbouw, mooi restaurant met gevarieerde kaart met regiogebonden producten. Bar ook netjes en verzorgd. Alleen daar wat rare openingstijden, zoals gesloten op zondagavond. Het park is nu al mooi, laat staan als het helemaal volgroeid is met de beplanting. Makkelijk in en uitchecken door middel van de toegestuurde deurcode. Personeel supervriendelijk, maar die kunnen nog wel een lesje horeca krijgen. Tafels werden niet goed afgeruimd, vaak met lege handen naar de keuken, dus niet heen en weer werken. Wij en een ander koppel moesten een half uur wachten om de eerste bestelling door te geven. Er liepen drie personeelsleden rond op tien tafels. Prijs/kwaliteit was wel super.
9
Name: Geverifieerde gast
Date: 17 June 2024
Prachtig park op heuvelachtig terrein. Mooie huisjes met afgesloten terras. De hondjes zijn er extra welkom dankzij koekjes bij aankomst en een kussentje met het mooiste uitzicht
10
Name: Kirsten
Date: 17 June 2024
Erster Aufenthalt im Hillview Habe div. Anmerkungen und Verbesserungsvorschläge, die ich lt. dem Telefonat mit Ihnen in einem Beschwerdeformular einreichen soll.
10
Name: Geverifieerde gast
Date: 20 June 2024
Het is een mooi en ruim opgezet park. Prettige bediening van zowel het servicepunt en het restaurant.Het kleurgebruik van in de woning is nogal somber.De inrichting van de tweede slaapkamer is onpraktisch .Zeker door het vaste trapje aan het bed
  • Overall stay
    8.0
  • Maintenance
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Cleaning
    9.0
  • Accommodation
    9.0
  • Hospitality
    9.0
9
Name: Geverifieerde gast
Date: 19 June 2024
  • Overall stay
    10.0
  • Maintenance
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Cleaning
    10.0
  • Accommodation
    10.0
  • Hospitality
    10.0
10
Name: Geverifieerde gast
Date: 18 June 2024
Het is een hele rustgevende locatie. Uitzicht van onze hotelkamer was erg mooi. De receptionist was erg behulpzaam em vriendelijk. Ons ontbijt was ook boven verwachting. Wel heb ik een tip voor in het restaurant. Het zou fijner zijn als er simpele gerechten zijn voor de kinderen. En wat meer vegetarisch.
  • Overall stay
    8.0
  • Hospitality
    10.0
9
Name: Verifizierten Gäste
Date: 18 June 2024
Wir hatten diesen Park gewählt, weil wir eine ruhige und waldreiche Umgebung mit Wander-Möglichkeiten suchten. Diese Erwartungen wurden voll erfüllt! Die schöne Ardennen-Landschaft hat viele abwechslungsreiche Wanderwege zu bieten. Die Unterkunft in einer 2-Personen-Lodge direkt am Waldrand hat unsere Erwartungen allerdings übertroffen! Die großen Fensterfronten vermittelten uns das Gefühl, direkt im Wald zu frühstücken und zu schlafen: einzigartig schön! Aufgrund der kühlen Temperaturen haben wir uns nicht auf der schönen Terrasse aufgehalten, aber durch die wunderbaren Aussichten innerhalb des Hauses haben wir nichts vermisst. Die Einrichtung, mit viel Holz und in Erdtönen gehalten, gefiel uns - obwohl recht dunkel - sehr gut. Der Park ist sehr sehr schön angelegt, weitläufig, naturnah, mit Highlights wie einem wunderschönen Yoga-Platz und einem Aussichtsplatz. Das Restaurant und die Bar mit der schönen Außenterrasse am Teich waren immer einladend geöffnet. Wir kommen bestimmt wieder!
  • Overall stay
    9.0
  • Maintenance
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Cleaning
    9.0
  • Accommodation
    9.0
  • Hospitality
    9.0
9
Name: Geverifieerde gast
Date: 17 June 2024
De vakantie was helemaal top! Fijne accomodatie, stijlvol en warme inrichting. Goede service, gezellige bar. Het beste Roompot park waar ik ooit ben geweest!
  • Overall stay
    10.0
  • Maintenance
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Cleaning
    10.0
  • Accommodation
    8.0
  • Hospitality
    9.0
10
Name: Geverifieerde gast
Date: 17 June 2024
Mooie en hele rustige locatie
  • Overall stay
    10.0
  • Maintenance
    6.0
  • Service point
    10.0
  • Cleaning
    10.0
  • Accommodation
    9.0
  • Hospitality
    10.0
9
Name: Saskia
Date: 17 June 2024
De medewerkers van het servicepunt waren fantastisch. Heel behulpzaam en vriendelijk waardoor je meteen in de vakantiestemming komt. Mooie huisjes en verandas. Helaas hadden wij wat minder mooi uitzicht op een parkeerveld, dat was jammer. Maar genoeg huizen hadden wel mooi uitzicht. Verder is de inrichting supergezellig maar wel heel donker van binnen. De veranda met schommelstoelen en aanleg met wilde bloemen overal vonden we fantastisch. Ook de rust op het park was heerlijk. Fijne vakantieplek dus met veel comfort.
  • Overall stay
    8.0
  • Maintenance
    8.0
  • Service point
    10.0
  • Cleaning
    8.0
  • Accommodation
    8.0
  • Hospitality
    10.0
8
Name: Geverifieerde gast
Date: 16 June 2024
  • Overall stay
    8.0
  • Maintenance
    9.0
  • Cleaning
    6.0
  • Accommodation
    8.0
  • Hospitality
    8.0
8
Name: Geverifieerde gast
Date: 16 June 2024
Prima, rust en ruimte en daar kwamen we voor, huisje geeft ruimte en is prikkelarm wat een groot voordeel was voor onze dochter met autisme
  • Overall stay
    9.0
  • Maintenance
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Cleaning
    8.0
  • Accommodation
    9.0
  • Hospitality
    8.0
9
Name: Geverifieerde gast
Date: 14 June 2024
We hebben heerlijke dagen gehad in een mooi en zeer rustig park. Als ik mijn punten moet benoemen zijn dat er echter maar 2 die wat mij betreft niet onoverkomelijk zijn. De bekers in het verblijf zijn te hoog om onder de koffiemachine te kunnen staan en de grootste borden passen niet de de afwasmachine. De afwasborstel en afwasmiddel boden hiervoor de oplossing en de aanwezige glazen paste prima onder het espresso apparaat.
  • Overall stay
    9.0
  • Maintenance
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Cleaning
    9.0
  • Accommodation
    9.0
  • Hospitality
    9.0
9
Name: Geverifieerde gast
Date: 14 June 2024
Keuken niet praktisch. Oven/magnetron te hoog. Borden te groot voor vaatwasser. Mokken te groot passen niet onder koffiezetapparaat
  • Overall stay
    9.0
  • Maintenance
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Cleaning
    8.0
  • Accommodation
    9.0
  • Hospitality
    8.0
9
Name: Geverifieerde gast
Date: 14 June 2024
Hele fijne omgeving met een fijne ligging. Fijn meubulair. 1 koekenpan is wel wijnig. Tevens de bedden in het master waren enorm maar dan echt enorm zacht (pijn in je rug na een nacht).
  • Overall stay
    8.0
  • Maintenance
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Cleaning
    9.0
  • Accommodation
    8.0
  • Hospitality
    8.0
8
Name: Geverifieerde gast
Date: 12 June 2024
Prachtig mooi park met overal mooie vergezichten en bij elk huisje zo’n- en schaduwplekken
  • Overall stay
    8.0
  • Maintenance
    6.0
  • Service point
    8.0
  • Cleaning
    7.0
  • Accommodation
    7.0
  • Hospitality
    8.0
8
Name: Geverifieerde gast
Date: 11 June 2024
  • Overall stay
    9.0
  • Maintenance
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Cleaning
    9.0
  • Accommodation
    9.0
  • Hospitality
    9.0
9
Name: AC Milosoiu
Date: 11 June 2024
Excellent accomodation with sustainability at its core. Lodges are amazing, from decor to level of hygiene, staff very friendly and open to support, making us feel welcomed. Extra bonus point for allowing dogs and making sure they are also treated with respect and love (dog biscuits upon arrival and departure). Despite being a holiday park, has the pleasant feeling of a family business, where every detail was well thought. Highly recommend and we will come back for sure!
  • Overall stay
    10.0
  • Maintenance
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Cleaning
    10.0
  • Accommodation
    10.0
  • Hospitality
    10.0
10
Name: Geverifieerde gast
Date: 10 June 2024
  • Overall stay
    8.0
  • Maintenance
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Cleaning
    8.0
  • Accommodation
    7.0
  • Hospitality
    10.0
9

The total price you see is the price for two people, including all mandatory extra costs. You can find more information in the price pop-up. We can only show you the final price once you have entered your specific travel group. No rights can be derived from the stated prices, opening hours and information.

  • Rebooking guarantee up to 28 days
  • Flexible payment
  • Free cancellation within 24 hours

Rebooking guarantee

up to 28 days

Changed your plans? No problem, you can change your booking for free up to 28 days before arrival.

Flexible

payment

Want to pay in instalments at no extra cost? No problem! You pay the first instalment within 15 days of booking and the total amount no later than 8 weeks before arrival.

Free cancellation

within 24 hours

We understand if you want to consider a bit more, you can cancel your booking free of charge within 24 hours of booking. This is easy to do through My Roompot.