Reviews

8.4

Holiday park Vallée Les Etoiles scores an average of 8.4

We attach great importance to our guests' holiday experiences and feedback. That's why we only show reviews from verified guests who actually booked and stayed with us. They gave their written permission for this, and are not paid. Reviews are not influenced in any way. Reviews scoring 6 or less, are handled manually and responded to. This is how we continuously improve our services. The average rating is calculated based on 40 reviews.

  • Overall stay
    8.3
  • Accommodation
    8.1

View 40 reviews

Filter the reviews
Name: Geverifieerde gast
Date: 13 May 2024
Mooie ligging , netjes en schoon , alleen jammer dat er geen winkeltje is voor boodschappen
  • Overall stay
    8.0
  • Accommodation
    10.0
8
Name: Geverifieerde gast
Date: 5 April 2024
Mooie locatie, huisjes liggen mooi op een heuvel. Vriendelijk personeel.
  • Overall stay
    9.0
  • Accommodation
    9.0
9
Name: Geverifieerde gast
Date: 23 February 2024
Super leuke bestemming. Goede locatie om leuke activiteiten te ondernemen. Prima huisje, leuk restaurant. Klein zwembad voor de kids. Enige wat ik mis op het park is een supermark. Want enige in de buurt is de spar. Maar te duur en heel weinig producten.
  • Overall stay
    8.0
  • Accommodation
    8.0
8
Name: Marieke Uzeel
Date: 16 February 2024
Heel fijn! Gezellig!
  • Overall stay
    10.0
  • Accommodation
    10.0
10
Name: Yolanda Yolanda-Willekens@hotmail.Com
Date: 15 January 2024
Het was in orde , goed gelegen ,goede opvangt plus info
  • Overall stay
    8.0
  • Accommodation
    9.0
8
Name: Geverifieerde gast
Date: 6 January 2024
Ik mis een receptie en winkel, een gezellig restaurant en Meer faciliteiten bij het zwembad. Het is allemaal eenvoudig maar best een gezellig park. Zal in de zomer prachtig zijn, want onze auto zat vast in de modder, maar deze periode was ook erg nat.
  • Overall stay
    7.0
  • Accommodation
    7.0
7
Name: Geverifieerde gast
Date: 6 January 2024
  • Overall stay
    8.0
  • Accommodation
    8.0
8
Name: Twisk
Date: 5 January 2024
Wij hebben met ons gezin van maandag tot vrijdag op dit park geweest en hebben een toptijd gehad! Het huisje was erg ruim, en door de ligging had het voldoende privacy. Onze kinderen waren erg blij met het zwembad, ook het restaurant was prima. Wijk komen zeker terug!
  • Overall stay
    9.0
  • Accommodation
    9.0
9
Name: Geverifieerde gast
Date: 5 January 2024
Afwezigheid van goed internet, maar wel bij boeken beloofd
  • Overall stay
    7.0
  • Accommodation
    5.0
7
Name: Vanessa de De Vuyst
Date: 30 December 2023
Vriendelijk onthaal, leuke chalets, niet modern maar wel leuk om enkele dagen in te verblijven. Een minpunt is wel dat onze chalet echt stonk als we toekwamen. We hebben onmiddellijk alle ramen en de deur opengezet om de geur weg te krijgen. Je mag in elke chalet huisdieren meenemen en er waren best wel veel mensen met honden aanwezig op het park, dus wij denken dat er voor ons verblijf mensen met honden in de chalet verbleven en dat er daarom zo een verschrikkelijke geur was. Dat is best wel storend als je net aankomt. We hebben uiteindelijk wel elke dag moeten verluchten om die geur weg te houden.
  • Overall stay
    8.0
  • Accommodation
    8.0
9
Name: Geverifieerde gast
Date: 29 December 2023
Een hele mooie locatie met goede voorzieningen. Helaas zijn de verblijven en voorzieningen over het algemeen wel gedateerd.
  • Overall stay
    7.0
  • Accommodation
    5.0
7
Name: Saskia
Date: 21 November 2023
We vonden het heerlijk geen gezeur van niemand lekker je eigen gang gaan. Het enige punt wat ik erg jammer vond is dat de bank zo klein en oncomfortabel was dat je er niet op wilde gaan zitten.
  • Overall stay
    9.0
  • Accommodation
    8.0
9
Name: Jörn Wittmann
Date: 5 November 2023
  • Overall stay
    8.0
  • Accommodation
    8.0
8
Name: Inge
Date: 30 October 2023
We hebben gelogeerd in een knus houten huisje . Het huisje was schoon en fijn om te verblijven. Door de ligging (alle huisjes liggen op de helling van een heuvel) heb je vanuit ieder huisje uitzicht op de omgeving
  • Overall stay
    8.0
  • Accommodation
    8.0
8
Name: Lukasz Sobieszczyk
Date: 27 October 2023
  • Overall stay
    10.0
  • Accommodation
    10.0
10
Name: Geverifieerde gast
Date: 23 October 2023
Het huisje lag op een mooie plek en was schoon. De service was niet optimaal. Bij aankomst om een uur of half 5 was de receptie niet bemand een vertelde andere vakantiegangers hoe weet in het huisje konden komen. De volgende dag bij de receptie aangegeven dat er geen waterkoker was, die zou gebracht worden. Is echter de hele week niet gebeurd. Onderdelen van het serviesgoed was niet berekend op 4, laat staan 6 personen. Zo waren er maar 3 mokken een 3 limonade/longdrink glazen. Ook was er geen handleiding voor het gebruik van de tv, wilde graag het nieuws volgen maar dat is dus niet gelukt via de tv. Naast deze minpunten, was het wel een fijn verblijf in een mooie omgeving.
  • Overall stay
    8.0
  • Accommodation
    8.0
8
Name: Geverifieerde gast
Date: 22 October 2023
Mooi gelegen op een heuvel, huisjes wel wat gedateerd. Mooie omgeving voor veel leuke uitstapjes.
  • Overall stay
    7.0
  • Accommodation
    7.0
7
Name: Mevr. van der Plas
Date: 21 October 2023
Leuk park, ligging is heel mooi. Alleen zou ik vragen om een huisje in de zon, wij vonden het jammer dat we achter de bomen zaten, verder huisje prima. Ook jammer dat eet tentje is afgebrand. Dat zou een mooie aanvulling zijn op het park.
  • Overall stay
    7.0
  • Accommodation
    7.0
7
Name: Geverifieerde gast
Date: 13 October 2023
  • Overall stay
    8.0
  • Accommodation
    8.0
8
Name: John Maat
Date: 7 October 2023
Leuk huisje, mooi gelegen op een berg, jammer van het afgebrande restaurant, ik had er graag hebben willen eten. Wandel mogelijkheden viel mij tegen, daar het toch wel veel te steil was.
  • Overall stay
    7.0
  • Accommodation
    8.0
7
Name: Geverifieerde gast
Date: 6 October 2023
Erg fijn verblijf gehad op een prachtige locatie, het chalet was knus ingericht en de faciliteiten beknopt maar hierdoor erg fijn. Aanrader als je voor rust en de omgeving komt!
  • Overall stay
    10.0
  • Accommodation
    9.0
10
Name: H. Dalderop
Date: 29 September 2023
Was gewoon top .ardennen heerlijk
  • Overall stay
    10.0
  • Accommodation
    9.0
10
Name: Martin Hoogerdijk
Date: 29 September 2023
Vriendelijke ontvangst en uitleg. Accommodatie voldoet aan de verwachting. Prijs kwaliteit in juiste verhouding. Fijn terras met heerlijke drankjes en eten.
  • Overall stay
    9.0
  • Accommodation
    9.0
9
Name: Geverifieerde gast
Date: 25 September 2023
Het park heeft een hele mooie ligging voor sportieve wandelaars. Er is een gedetailleerde kaart op de receptie te koop waarmee je mooie routes hebt naar Hastiere Par Dela en naar Waulsort enz. Heel vriendelijke medewerkers. Een minpunt vond ik dat ze bezoekers niet inlichten over dat het restaurant is afgebrand en de receptie waterschade heeft, nu zit er verderop bij de chalets een receptie.
  • Overall stay
    8.0
  • Accommodation
    8.0
8
Name: Peter Graat
Date: 10 September 2023
Mooi vakantiepark voor actieve mensen, alleen berg op en berg af , de wifi in het park was waardeloos en tevens de TV ook, hier zaten 3 zenders op, zou iemand voor komen kijken maar niemand gezien.
  • Overall stay
    7.0
  • Accommodation
    7.0
7
Name: Harrie de Vries
Date: 1 September 2023
mooi park met grote speeltuin,binnen zwembad,en mooie uitzichten ,jammer van de afgebrande hoofdgebouw het restaurant was een gemis.
  • Overall stay
    8.0
  • Accommodation
    8.0
8
Name: Geverifieerde gast
Date: 28 August 2023
Kapotte douchekop, geen thermostaat kraan (gevaarlijk met kleine kinderen) kraan was ook moeilijk in te stellen. De keuken was aan vervanging toe. Was dik opgezet. Verder is het jammer dat wij niet op de hoogte zijn gesteld dat het horeca gelegenheid in brand heeft gestaan. En er geen animatie voor de kinderen was. Ook is het recreatiebad niet hygiënisch. En valt daar ook onderhoud aan gepleegd te worden.
  • Overall stay
    7.0
  • Accommodation
    4.0
7
Name: Geverifieerde gast
Date: 21 August 2023
Auto is nodig. Jammer dat het animatieteam nauwlijks actief aanwezig was en dat het restaurant afgebrand is. Mooie ligging en leuke chalet.
  • Overall stay
    8.0
  • Accommodation
    7.0
8
Name: Geverifieerde gast
Date: 14 August 2023
Super fijne locatie. Leuke indeling, fijn huisje. Prima zwembad en veel leuke speeltuintjes. Bij de receptie heel fijn geholpen door 1 medewerkster, erg blij mee.
  • Overall stay
    9.0
  • Accommodation
    9.0
9
Name: Geverifieerde gast
Date: 14 August 2023
  • Overall stay
    9.0
  • Accommodation
    10.0
9

The total price you see is the price for two people, including all mandatory extra costs. You can find more information in the price pop-up. We can only show you the final price once you have entered your specific travel group. No rights can be derived from the stated prices, opening hours and information.

  • Rebooking guarantee up to 28 days
  • Flexible payment
  • Free cancellation within 24 hours

Rebooking guarantee

up to 28 days

Changed your plans? No problem, you can change your booking for free up to 28 days before arrival.

Flexible

payment

Want to pay in instalments at no extra cost? No problem! You pay the first instalment within 15 days of booking and the total amount no later than 8 weeks before arrival.

Free cancellation

within 24 hours

We understand if you want to consider a bit more, you can cancel your booking free of charge within 24 hours of booking. This is easy to do through My Roompot.