Reviews

8.2

Holiday park Breeduyn Village scores an average of 8.2

We attach great importance to our guests' holiday experiences and feedback. That's why we only show reviews from verified guests who actually booked and stayed with us. They gave their written permission for this, and are not paid. Reviews are not influenced in any way. Reviews scoring 6 or less, are handled manually and responded to. This is how we continuously improve our services. The average rating is calculated based on 825 reviews.

  • Overall stay
    8.1
  • Child friendliness
    5.7
  • Maintenance
    7.7
  • Service point
    7.5
  • Cleaning
    7.4
  • Accommodation
    8.0
  • Hospitality
    7.6

View 825 reviews

Filter the reviews
Name: Mark Andrew Richmond
Date: 2 September 2023
Toilet cleanliness on arrival wasn’t good. No contact with any staff and no facilities at the park like an on-site shop. Site filled with workmen for the final week parking vans badly and noisily leaving the site at around 6:30am each morning Poor pedestrian paving / footpaths in places
  • Overall stay
    7.0
  • Maintenance
    9.0
  • Service point
    3.0
  • Cleaning
    7.0
  • Accommodation
    7.0
  • Hospitality
    4.0
7
Name: Verified guest
Date: 26 July 2023
Nice and clean holiday home near the town centre of Bredene with shops and cafés. Walking distance to the Kusttram was very convenient since we arrived without a car. It is also near the beach, which is wonderful when the weather is good.
  • Overall stay
    7.0
  • Maintenance
    8.0
  • Service point
    5.0
  • Cleaning
    7.0
  • Accommodation
    7.0
  • Hospitality
    6.0
7
Name: Robert Alexander Verbeek
Date: 26 June 2023
  • Overall stay
    8.0
  • Maintenance
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Cleaning
    8.0
  • Accommodation
    8.0
  • Hospitality
    8.0
8
Name: Verified guest
Date: 14 June 2023
  • Overall stay
    10.0
  • Maintenance
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Cleaning
    10.0
  • Accommodation
    10.0
  • Hospitality
    10.0
10
Name: Verified guest
Date: 27 March 2023
  • Overall stay
    9.0
  • Maintenance
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Cleaning
    9.0
  • Accommodation
    9.0
  • Hospitality
    9.0
10
Name: Carmen Veith
Date: 24 May 2024
  • Overall stay
    10.0
  • Maintenance
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Cleaning
    10.0
  • Accommodation
    10.0
  • Hospitality
    10.0
10
Name: Verifizierten Gäste
Date: 24 May 2024
  • Overall stay
    9.0
  • Maintenance
    9.0
  • Cleaning
    8.0
  • Accommodation
    9.0
  • Hospitality
    9.0
9
Name: Geverifieerde gast
Date: 24 May 2024
Ons verblijf was heel goed, juist de ligging van het huisje was voor ons te ver.Een paar suggesties, een aftrekkertje voor de douche,pannelappen en snijplanken zou handig zijn.
  • Overall stay
    8.0
  • Maintenance
    8.0
  • Cleaning
    8.0
  • Accommodation
    9.0
  • Hospitality
    8.0
9
Name: Geverifieerde gast
Date: 21 May 2024
We zaten in het gedeelte van t park waar nog volop gebouwd werd. We hadden een omheinde tuin verwacht zodat onze hond zich vrij kon bewegen. Helaas was aan 1 kant wel een begin gemaakt van de omheining maar was t nog open. We hebben bij de receptie gevraagd om mee te denken, bijvoorbeeld met een stuk hout of zo maar de enig oplossing was omboeken en bijbetalen voor een duurder huisje. De kant van t park waar wij zaten bestaat voor t grootste deel nog uit oude en deels verlaten stacaravans. Ziet er helaas niet heel uitnodigend uit omdat er jammer genoeg ook veel rotzooi ligt. Je ziet dat t allemaal mooi gaat worden maar zo aan het einde van t park is de prijs eigenlijk te hoog voor wat je krijgt.
  • Overall stay
    7.0
  • Maintenance
    6.0
  • Service point
    4.0
  • Cleaning
    8.0
  • Accommodation
    5.0
  • Hospitality
    6.0
7
Name: Joop van Bavel
Date: 18 May 2024
Een dorp zonder winkels en ontspanning
  • Overall stay
    7.0
  • Maintenance
    7.0
  • Service point
    7.0
  • Cleaning
    8.0
  • Accommodation
    7.0
  • Hospitality
    8.0
8
Name: Geverifieerde gast
Date: 17 May 2024
Badkamer: douchetemperatuur onmogelijk te regelen, gaat voortdurend van koud naar heet. Thermostatische kraan is toch geen dure investering. Douchebak heel glad. Valgevaar, zeker voor senioren. Durfde na éénmaal niet meer gebruiken.
  • Overall stay
    8.0
  • Maintenance
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Cleaning
    10.0
  • Accommodation
    8.0
  • Hospitality
    10.0
8
Name: J.M Abbas
Date: 16 May 2024
Leuk aangelegd park met goede voorzieningen en ruimte in de accomodaties.
  • Overall stay
    9.0
  • Maintenance
    8.0
  • Cleaning
    8.0
  • Accommodation
    9.0
  • Hospitality
    8.0
9
Name: Verifizierten Gäste
Date: 13 May 2024
  • Overall stay
    9.0
  • Child friendliness
    4.0
  • Maintenance
    9.0
  • Cleaning
    7.0
  • Accommodation
    9.0
  • Hospitality
    10.0
9
Name: Geverifieerde gast
Date: 13 May 2024
  • Overall stay
    8.0
  • Maintenance
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Cleaning
    8.0
  • Accommodation
    8.0
  • Hospitality
    8.0
8
Name: Geverifieerde gast
Date: 10 May 2024
Schonerhuisje…
  • Overall stay
    7.0
  • Maintenance
    5.0
  • Service point
    10.0
  • Cleaning
    2.0
  • Accommodation
    4.0
  • Hospitality
    2.0
7
Name: Geverifieerde gast
Date: 6 May 2024
Fijn mooi ingericht huisje. Hadden een zalig uitzicht op de sloot.
  • Overall stay
    9.0
  • Maintenance
    8.0
  • Service point
    7.0
  • Cleaning
    7.0
  • Accommodation
    9.0
  • Hospitality
    8.0
9
Name: Geverifieerde gast
Date: 6 May 2024
Bedankt voor het verblijf!
  • Overall stay
    10.0
  • Maintenance
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Cleaning
    10.0
  • Accommodation
    10.0
  • Hospitality
    10.0
10
Name: Geverifieerde gast
Date: 6 May 2024
Wij vonden het huisje en de ligging prachtig. De schoonmaak was niet voltooid. Onder de bedden lagen bijvoorbeeld nog hele dikke stofpluizen. Het meubilair heeft ook al wat liefde nodig. Maar de ligging die maakt alles goed. Fijn zo over de brug de duinen in. Brugge en Oostende heel dichtbij. En een heerlijk rustig park. We hebben de buren niet gehoord en bijna niet gezien.
  • Overall stay
    8.0
  • Maintenance
    8.0
  • Service point
    7.0
  • Cleaning
    4.0
  • Accommodation
    7.0
  • Hospitality
    6.0
9
Name: WF Schreur
Date: 5 May 2024
Ruime woning voor ons allen. Ruime slaapkamers met goede bedden Fijne douche gelegeheid
  • Overall stay
    8.0
  • Child friendliness
    8.0
  • Maintenance
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Cleaning
    8.0
  • Accommodation
    9.0
  • Hospitality
    8.0
9
Name: Barbara
Date: 5 May 2024
ik heb daar weinig personeel gezien, geen service zoals restaurant of bar .Geen animatie of andere voorzieningen ( fietsverhuur)
  • Overall stay
    9.0
  • Child friendliness
    8.0
  • Maintenance
    9.0
  • Service point
    6.0
  • Cleaning
    9.0
  • Accommodation
    9.0
  • Hospitality
    6.0
9
Name: Geverifieerde gast
Date: 4 May 2024
Wij vonden het een heel mooi park met mooie huisjes die niet erg schoon waren. Dit moet niet kunnen bij zulke dure huisjes ( keuken was nog vies, vaat in de vaatwasser niet schoon). Alles werd wel snel opgelost. Later in de week vonden wij nog vieze vaat in de keuken kasten. Ongelofelijk dat mensen het zo achter laten. Verder geen receptie voor een ontvangst. Alles met codes en digitaal.werkt op zich prima maar ik vind persoonlijk contact leuker. Bij vertrek zelf weg gegaan . Geen informatie ontvangen over aanpak vertrek etc. Wij misten te touch
  • Overall stay
    8.0
  • Maintenance
    8.0
  • Service point
    5.0
  • Cleaning
    3.0
  • Accommodation
    8.0
  • Hospitality
    4.0
8
Name: Geverifieerde gast
Date: 3 May 2024
We zaten in 1074, logde 4. Mooie nieuwe bungalow. Helaas waren de wegen echt slecht. Als het druk is kun je niet bij de bungalow parkeren, want dan kan je niet meer weg vanwege geparkeerde autos. Ook vind ik het storend dat er autos mogen rijden tussen de bungalow en het water. Dat zou m.i. een voetgangersgebied moeten worden. Helaas hadden we geen grote prullenbak waar de grote vuilniszak in kon. Verder was het niet inzichtelijk welke zenders er op de TV waren. Alles stond door elkaar en 1 Nederlandse zender was het geluid slecht. De Wifi was niet heel sterk, viel rechtmatig weg. Verder zag de bungalow er mooi en netjes uit. Volgens mij erg nieuw. We hebben met plezier hier verbleven.
  • Overall stay
    8.0
  • Maintenance
    8.0
  • Service point
    7.0
  • Cleaning
    8.0
  • Accommodation
    8.0
  • Hospitality
    7.0
8
Name: Ludo De Moor
Date: 29 April 2024
  • Overall stay
    9.0
  • Child friendliness
    9.0
  • Maintenance
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Cleaning
    10.0
  • Accommodation
    10.0
  • Hospitality
    10.0
9
Name: Geverifieerde gast
Date: 29 April 2024
wifi moet en kan beter,
  • Overall stay
    9.0
  • Child friendliness
    5.0
  • Maintenance
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Cleaning
    8.0
  • Accommodation
    9.0
  • Hospitality
    8.0
9
Name: Ardjan Bakker
Date: 29 April 2024
Prachtig huisje van alle gemakken voorzien met goede bedden
  • Overall stay
    8.0
  • Maintenance
    8.0
  • Cleaning
    9.0
  • Accommodation
    9.0
  • Hospitality
    7.0
8
Name: Geverifieerde gast
Date: 29 April 2024
Locatie was top, park mooi en ruim opgezet. We zaten in een ‘kindvriendelijke’ villa. Heel de keuken zat vol met mieren tot zelfs IN de koelkast. Alle meubels hebben scherpe punten. Op de bank zaten enorme vieze vlekken. Bolderkar aanwezig was top, vonden de kids leuk. 1 speeltuintje aan begin park, wat weinig voor een hele week weg met kids. Wifi werkte goed dat was fijn. Tv heel erg klein, maar dat is misschien maar net wat we gewend zijn. Bij aankomst om 15.00 konden we nog niet het huisje in. 1 kind was wagenziek en had zichzelf en de auto onder gespuugd en 1 kind moest nodig plassen. Er was geen enkele mogelijkheid om eerder het huisje in te gaan en verdere opties werden niet aangeboden. ‘Uitchecken’ was erg makkelijk.
  • Overall stay
    7.0
  • Child friendliness
    3.0
  • Maintenance
    7.0
  • Service point
    5.0
  • Cleaning
    4.0
  • Accommodation
    5.0
  • Hospitality
    5.0
7
Name: Nathan Verburg
Date: 28 April 2024
  • Overall stay
    9.0
  • Child friendliness
    1.0
  • Maintenance
    7.0
  • Cleaning
    7.0
  • Accommodation
    9.0
  • Hospitality
    7.0
9
Name: Verifizierten Gäste
Date: 27 April 2024
Sehr schöner Park, und Unterkunft, leider wenig Animation für Kinder
  • Overall stay
    9.0
  • Child friendliness
    5.0
  • Maintenance
    7.0
  • Cleaning
    7.0
  • Accommodation
    8.0
  • Hospitality
    10.0
10
Name: Geverifieerde gast
Date: 27 April 2024
Heerlijk rustig park, vlakbij de duinen en de zee. Fijn ook dat honden toegestaan zijn
  • Overall stay
    8.0
  • Maintenance
    7.0
  • Cleaning
    7.0
  • Accommodation
    8.0
  • Hospitality
    8.0
8
Name: Geverifieerde gast
Date: 26 April 2024
Heerlijke tijd gehad,mooie omgeving,fijn huis. 1 minpuntje:hebben meteen aangegeven dat koelkast en magnetron niet goed schoon waren maar daar is niets meegedaan.hebben het toen zelf maar schoongemaakt.
  • Overall stay
    9.0
  • Maintenance
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Cleaning
    8.0
  • Accommodation
    9.0
  • Hospitality
    9.0
9

The total price you see is the price for two people, including all mandatory extra costs. You can find more information in the price pop-up. We can only show you the final price once you have entered your specific travel group. No rights can be derived from the stated prices, opening hours and information.

  • Rebooking guarantee up to 28 days
  • Flexible payment
  • Free cancellation within 24 hours

Rebooking guarantee

up to 28 days

Changed your plans? No problem, you can change your booking for free up to 28 days before arrival.

Flexible

payment

Want to pay in instalments at no extra cost? No problem! You pay the first instalment within 15 days of booking and the total amount no later than 8 weeks before arrival.

Free cancellation

within 24 hours

We understand if you want to consider a bit more, you can cancel your booking free of charge within 24 hours of booking. This is easy to do through My Roompot.