Reviews

8.7

Holiday park Ferienresort Bad Bentheim scores an average of 8.7

We attach great importance to our guests' holiday experiences and feedback. That's why we only show reviews from verified guests who actually booked and stayed with us. They gave their written permission for this, and are not paid. Reviews are not influenced in any way. Reviews scoring 6 or less, are handled manually and responded to. This is how we continuously improve our services. The average rating is calculated based on 3861 reviews.

  • Overall stay
    8.5
  • Child friendliness
    8.6
  • Maintenance
    7.8
  • Service point
    8.6
  • Cleaning
    7.5
  • Supermarket
    7.5
  • Accommodation
    8.1
  • Hospitality
    8.7

View 3861 reviews

Filter the reviews
Name: A.A. van Huizen
Date: 20 November 2023
Overall it was very good. You deserve all the 10 points with a little remark..... One tip is for people who come from fare make a opportunity to sit and wait without obligations to order drinks from the restaurant if you keep 16:00 hrs as a hard time for check in to bungalow.
  • Overall stay
    9.0
  • Maintenance
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Cleaning
    9.0
  • Accommodation
    9.0
  • Hospitality
    9.0
10
Name: Ingrid van Zon
Date: 2 October 2023
we came to relax and that worked
  • Overall stay
    9.0
  • Maintenance
    8.0
  • Service point
    10.0
  • Cleaning
    7.0
  • Accommodation
    8.0
  • Hospitality
    10.0
9
Name: Verified guest
Date: 14 July 2023
  • Overall stay
    7.0
  • Child friendliness
    5.0
  • Maintenance
    4.0
  • Service point
    7.0
  • Cleaning
    7.0
  • Accommodation
    6.0
  • Hospitality
    6.0
7
Name: Martina Joslin
Date: 12 May 2023
Lovely place,could maybe do with some smaller places as only 2 of us so never used upstairs. But clean & tidy. Only downside was letter sent to me was in dutch,but I guessed what it said.
  • Overall stay
    10.0
  • Maintenance
    9.0
  • Cleaning
    10.0
  • Accommodation
    10.0
  • Hospitality
    9.0
10
Name: Geverifieerde gast
Date: 17 June 2024
  • Overall stay
    9.0
  • Maintenance
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Cleaning
    10.0
  • Accommodation
    10.0
  • Hospitality
    10.0
10
Name: R. Müller
Date: 16 June 2024
Prachtig onderhouden park!!! Huisje prima alleen niet helemaal schoon en keuken inventaris erg weinig!! Geen opscheplepels geen broodrooster een gemis !! Het huisje stonk erg bij aankomst dus veel gelucht maar de lucht bleef enigsinds hangen *jammer. Stofzuiger stonk een uur in de wind wellicht vaker de stofzak vervangen
  • Overall stay
    7.0
  • Maintenance
    6.0
  • Service point
    3.0
  • Cleaning
    4.0
  • Accommodation
    7.0
  • Hospitality
    3.0
7
Name: Geverifieerde gast
Date: 16 June 2024
  • Overall stay
    8.0
  • Maintenance
    8.0
  • Cleaning
    8.0
  • Accommodation
    8.0
  • Hospitality
    8.0
8
Name: Bianca Palm
Date: 16 June 2024
  • Overall stay
    9.0
  • Child friendliness
    9.0
  • Maintenance
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Cleaning
    7.0
  • Accommodation
    9.0
  • Hospitality
    9.0
9
Name: Geverifieerde gast
Date: 15 June 2024
Jammer van 3 dagen vliegende mieren in beide badkamers 2 keer storing met warm water. Aankomsttijd mag een uurtje eerder.
  • Overall stay
    8.0
  • Maintenance
    8.0
  • Service point
    6.0
  • Cleaning
    8.0
  • Accommodation
    6.0
  • Hospitality
    8.0
8
Name: Geverifieerde gast
Date: 15 June 2024
huisje 342: de douchecabine lekt, na het douchen blijft er alsmaar opnieuw water voor de deur verschijnen en hierdoor is al een hele vieze aanslag ontstaan op de tegels onder de douchedeur linksboven voor de ingang van de sauna en in de douchecabine boven de douche zit het stucwerk los en valt naar beneden de houten lepel van de sauna is gebarsten en vies zwart (schimmel?) de lamp in de sauna is nogal vreemd gemonteerd en hij hangt scheef (er steekt een schroef uit?) 3 van de 4 nachtkastjes wiebelen omdat er een dop van de poot ontbreekt de afzuiger in de badkamer met bad maakt een heel raar geluid (werkt ie nog wel goed?) er missen runners in sommige gordijnrails en een paar haken zitten niet in de runners waardoor de gordijnen wat los hangen een van de kussens van de tuinbank is gescheurd en met ducttape (!) vastgeplakt de wc beneden stinkt nogal (een vieze rioollucht) de stoffen 2-zits bank zit vol vlekken in de braadpan zaten aangekoekte en ingebrande etensresten (dit is opgelost, we hebben een nieuwe pan gekregen) Omdat dit een BBL huisje is, had ik er wat meer van verwacht
  • Overall stay
    7.0
  • Maintenance
    5.0
  • Service point
    8.0
  • Cleaning
    6.0
  • Accommodation
    6.0
  • Hospitality
    8.0
7
Name: Geverifieerde gast
Date: 15 June 2024
Mooi park, mooie woning , helaas niet het beste weer om er ten volle van te genieten. Betere menukaart in restaurant, met meer Duitse gerechten hadden wij meer geapprecieerd. We moesten daarvoor naar het centrum van Bad Bentheim en dat was op dit moment niet leuk lopen. Helaas.
  • Overall stay
    8.0
  • Maintenance
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Cleaning
    8.0
  • Accommodation
    8.0
  • Hospitality
    8.0
8
Name: Martin Lieferink
Date: 14 June 2024
Mooi park, goede faciliteiten, maar inboedel zoals bankstel mag wel een keer vernieuwd worden! Was echt niet netjes!
  • Overall stay
    9.0
  • Maintenance
    7.0
  • Service point
    9.0
  • Cleaning
    7.0
  • Accommodation
    7.0
  • Hospitality
    8.0
9
Name: Geverifieerde gast
Date: 14 June 2024
Heerlijk rustig, groen park met fantastisch huisje.
  • Overall stay
    9.0
  • Maintenance
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Cleaning
    9.0
  • Accommodation
    9.0
  • Hospitality
    9.0
9
Name: Geverifieerde gast
Date: 14 June 2024
Erg genoten van de woning, omgeving, vriendelijke personeel. Zeker een reden om nog eens terug te komen
  • Overall stay
    9.0
  • Maintenance
    7.0
  • Cleaning
    7.0
  • Accommodation
    9.0
  • Hospitality
    9.0
9
Name: Geverifieerde gast
Date: 14 June 2024
Het is een mooi park en voor herhaling vatbaar.
  • Overall stay
    8.0
  • Maintenance
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Cleaning
    8.0
  • Accommodation
    8.0
  • Hospitality
    8.0
9
Name: Ton van Aalst
Date: 14 June 2024
Rust, privacy door de gehele aanleg van het park.
  • Overall stay
    8.0
  • Maintenance
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Cleaning
    9.0
  • Accommodation
    9.0
  • Hospitality
    9.0
8
Name: Ruud
Date: 14 June 2024
Wij zijn regelmatig bij jullie geweest. Onderhoud huisjes rent achteruit. Niet schoon zowel binnen als buiten . Raamkozijnen . Stenen scheef en los .Matrassen afgeleefd. Park opzich keurig onderhouden .De droger staat op instorten. Meubels zien er niet uit. Waarschijnlijk een heel hondenuitlaatcentrum in huis geweest. Jammer.!
  • Overall stay
    7.0
  • Maintenance
    5.0
  • Service point
    7.0
  • Cleaning
    5.0
  • Supermarket
    6.0
  • Accommodation
    6.0
  • Hospitality
    4.0
7
Name: Geverifieerde gast
Date: 14 June 2024
We zijn vaker op een Roompot park geweest....maar Ferienresort Bad Bentheim staat wel met stip op de 1e plaats. Ik zal dit park zeer aan bevelen. We komen zeker terug 👍👍👍👍👍👍
  • Overall stay
    9.0
  • Maintenance
    8.0
  • Service point
    10.0
  • Cleaning
    8.0
  • Accommodation
    9.0
  • Hospitality
    10.0
9
Name: Geverifieerde gast
Date: 14 June 2024
Prachtig vakantiepark en alles is super onderhouden.
  • Overall stay
    9.0
  • Maintenance
    9.0
  • Cleaning
    9.0
  • Accommodation
    9.0
  • Hospitality
    9.0
9
Name: Tiny
Date: 14 June 2024
We vinden het een leuk park, mooie accomodaties, fijne horeca en vriendelijke professionele medewerkers. In anderhalf jaar tijd er nu 5 keer geweest en zeker niet voor het laatst!!
  • Overall stay
    9.0
  • Maintenance
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Cleaning
    9.0
  • Accommodation
    10.0
  • Hospitality
    10.0
10
Name: P. Wassenaar
Date: 14 June 2024
Goed verblijf gehad. Fijne vakantiewoning die schoon en mooi ingericht is. Douche met een goede straal. Komen graag nogmaals
  • Overall stay
    8.0
  • Maintenance
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Cleaning
    8.0
  • Accommodation
    8.0
  • Hospitality
    8.0
8
Name: Geverifieerde gast
Date: 14 June 2024
Vakantie met een thuisgevoel
  • Overall stay
    9.0
  • Maintenance
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Cleaning
    8.0
  • Accommodation
    8.0
  • Hospitality
    8.0
9
Name: Geverifieerde gast
Date: 14 June 2024
Wij hebben een geweldige midweek bij jullie gehad! Onze dochter van 4 heeft zich goed vermaakt, en het aanbod aan animatie voor kinderen is echt groot! Hartstikke bedankt voor de leuke week!
  • Overall stay
    10.0
  • Child friendliness
    10.0
  • Maintenance
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Cleaning
    10.0
  • Supermarket
    10.0
  • Accommodation
    8.0
  • Hospitality
    10.0
10
Name: Geverifieerde gast
Date: 11 June 2024
Het was een fijn weekend op een mooi park. De huizen zien er prachtig van binnen en van buiten uit. Ook is de groenvoorziening heel mooi onderhouden. Ik miste wel wat mogelijkheden om te sporten, zoals tennis,paddel, petanquebaan
  • Overall stay
    9.0
  • Child friendliness
    9.0
  • Maintenance
    6.0
  • Service point
    8.0
  • Cleaning
    7.0
  • Accommodation
    7.0
  • Hospitality
    8.0
9
Name: Geverifieerde gast
Date: 10 June 2024
Het verblijf is ons goed bevallen
  • Overall stay
    7.0
  • Maintenance
    7.0
  • Cleaning
    7.0
  • Accommodation
    7.0
  • Hospitality
    7.0
7
Name: Geverifieerde gast
Date: 10 June 2024
Het was een prima verblijf schoonmaak kan beter. Verder miste er een gebruiksaanwijzing voor de sauna waardoor er werd gedacht dat deze het niet deed. Bij het service point soms zeer lang moeten wachten omdat er maar 1 iemand aanwezig was. Restaurant is goed te eten bediening duurt soms wel lang.
  • Overall stay
    8.0
  • Child friendliness
    8.0
  • Maintenance
    6.0
  • Service point
    7.0
  • Cleaning
    4.0
  • Accommodation
    6.0
  • Hospitality
    7.0
8
Name: Geverifieerde gast
Date: 10 June 2024
  • Overall stay
    10.0
  • Child friendliness
    7.0
  • Maintenance
    10.0
  • Service point
    8.0
  • Cleaning
    7.0
  • Supermarket
    8.0
  • Accommodation
    8.0
  • Hospitality
    7.0
9
Name: Geverifieerde gast
Date: 10 June 2024
We hebben het heerlijk gehad, een prachtig ingericht huis en een zeer complete keuken. Alles was schoon en heel en we hebben genoten.
  • Overall stay
    10.0
  • Child friendliness
    8.0
  • Maintenance
    10.0
  • Service point
    9.0
  • Cleaning
    8.0
  • Supermarket
    7.0
  • Accommodation
    9.0
  • Hospitality
    9.0
10
Name: Johan Koolen
Date: 10 June 2024
Park is fantastisch maar ik was niet de enige die met de deur codes worstelde.Naar mijn mening veel te kleine cijfers en je hoort niet wat je indrukt en daar gaat t fout,bij n pinautomaat hoor je wat je intoetst
  • Overall stay
    8.0
  • Child friendliness
    7.0
  • Maintenance
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Cleaning
    8.0
  • Supermarket
    10.0
  • Accommodation
    8.0
  • Hospitality
    8.0
9
Name: Janny Meesters
Date: 10 June 2024
Wij hebben een fijn verblijf gehad op het park. De bungalow was erg schoon goed ingericht en er waren genoeg faciliteiten op het park.Het park zag er mooi en verzorgd uit! Medewerkers waren erg vriendelijk en zaakkundig. Met een vriendelijke groet, Yeme en Janny Meesters.
  • Overall stay
    9.0
  • Maintenance
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Cleaning
    9.0
  • Accommodation
    9.0
  • Hospitality
    9.0
9

The total price you see is the price for two people, including all mandatory extra costs. You can find more information in the price pop-up. We can only show you the final price once you have entered your specific travel group. No rights can be derived from the stated prices, opening hours and information.

  • Rebooking guarantee up to 28 days
  • Flexible payment
  • Free cancellation within 24 hours

Rebooking guarantee

up to 28 days

Changed your plans? No problem, you can change your booking for free up to 28 days before arrival.

Flexible

payment

Want to pay in instalments at no extra cost? No problem! You pay the first instalment within 15 days of booking and the total amount no later than 8 weeks before arrival.

Free cancellation

within 24 hours

We understand if you want to consider a bit more, you can cancel your booking free of charge within 24 hours of booking. This is easy to do through My Roompot.