Reviews

8.0

Holiday park Kustpark Texel scores an average of 8.0

We attach great importance to our guests' holiday experiences and feedback. That's why we only show reviews from verified guests who actually booked and stayed with us. They gave their written permission for this, and are not paid. Reviews are not influenced in any way. Reviews scoring 6 or less, are handled manually and responded to. This is how we continuously improve our services. The average rating is calculated based on 3629 reviews.

  • Overall stay
    8.0
  • Child friendliness
    8.0
  • Maintenance
    6.9
  • Service point
    8.2
  • Cleaning
    6.7
  • Accommodation
    7.3
  • Swimming pool
    7.4
  • Hospitality
    8.2

View 3629 reviews

Filter the reviews
Name: Verified guest
Date: 3 November 2023
It is the first Time in this part of the area. I prefer the older area with the red streets. The atmosphere is nicer
  • Overall stay
    7.0
  • Maintenance
    3.0
  • Service point
    8.0
  • Cleaning
    7.0
  • Accommodation
    3.0
  • Hospitality
    9.0
7
Name: Benjamin
Date: 19 July 2024
Hatten einen Schaden wurde innerhalb weniger Std repariert(sehr gut der service)? Leider Geruch im Kinderzimmer wenn Fenster zu kam immer wieder bei Schließung des Fensters fehler nicht gefunden .sonst sehr zufrieden nur weiter zu emphehlen
8
Name: Verifizierten Gäste
Date: 19 July 2024
Gelungener Urlaubsaufenthalt - Unkompliziertes Check-In und Check-Out - Gepflegte Anlagen - Gute Ausstattung in den Chalets - Hundefreundlichkeit ist super - Man fühlt sich einfach wohl und kann sich sofort erholen
10
Name: Verifizierten Gäste
Date: 20 July 2024
Wir sind happy mit dem Urlaub bei euch! Es ist eine tolle,grüne,gepflegte Anlage,der gesamte Park! Nur die Sauberkeit im Bungalow war nicht so gut…
  • Overall stay
    8.0
  • Child friendliness
    10.0
  • Maintenance
    6.0
  • Service point
    9.0
  • Cleaning
    4.0
  • Accommodation
    7.0
  • Hospitality
    9.0
8
Name: Geverifieerde gast
Date: 20 July 2024
Prachtig park met veel potentie. Ons huisje was fantastisch, de medewerkers uiterst vriendelijk. Wel misten wij een fatsoenlijke supermarkt met een ruimer assortiment (broodjes tijdens de lunch bijvoorbeeld) en een restaurant/bar.
  • Overall stay
    8.0
  • Child friendliness
    7.0
  • Maintenance
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Cleaning
    8.0
  • Accommodation
    9.0
  • Swimming pool
    6.0
  • Hospitality
    8.0
8
Name: Verifizierten Gäste
Date: 20 July 2024
  • Overall stay
    10.0
  • Maintenance
    10.0
  • Cleaning
    10.0
  • Accommodation
    10.0
  • Hospitality
    10.0
10
Name: Geverifieerde gast
Date: 20 July 2024
Dat er geen restaurant meer is, was voor ons geen onoverkomelijk probleem, maar we hadden dat wel graag op voorhand geweten. Dat werd ons meegedeeld bij aankomst, terwijl we er de voorbije 10 jaar wel vaak gingen eten. Voor de rest alles prima, zoals altijd. Je ziet dat er permanent wordt geïnvesteerd in de verfraaiing en onderhoud van het park.
  • Overall stay
    9.0
  • Child friendliness
    9.0
  • Maintenance
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Cleaning
    9.0
  • Accommodation
    9.0
  • Hospitality
    8.0
9
Name: Ria
Date: 18 July 2024
8
Name: Geverifieerde gast
Date: 19 July 2024
Gemoedelijk
  • Overall stay
    8.0
  • Maintenance
    7.0
  • Service point
    7.0
  • Cleaning
    8.0
  • Accommodation
    8.0
  • Swimming pool
    8.0
  • Hospitality
    7.0
8
Name: Verifizierten Gäste
Date: 19 July 2024
Der Park an sich ist klasse. Die Mitarbeiter ohne Ausnahme sehr freundlich. Die Unterkunft ist grosszügig und modern. Die Reinigung der Unterkunft war aber eine Katastrophe. Verdreckte Mülleimer, in jeder Ecke Spinnen und Staub passt einfach nicht zum Rest. Viele negative Renzesionen diesbezüglich im Internet sprechen eine deutliche Sprache. Hier solltet ihr unbendingt besser werden.
  • Overall stay
    7.0
  • Child friendliness
    8.0
  • Maintenance
    7.0
  • Service point
    9.0
  • Cleaning
    2.0
  • Accommodation
    3.0
  • Swimming pool
    8.0
  • Hospitality
    9.0
7
Name: J Kanselaar
Date: 19 July 2024
Een prima park,alhoewel eea wel schoner mag/ moet zijn. Het hele plaatje,binnen en buiten.
  • Overall stay
    8.0
  • Child friendliness
    10.0
  • Maintenance
    5.0
  • Service point
    8.0
  • Cleaning
    5.0
  • Accommodation
    5.0
  • Swimming pool
    10.0
  • Hospitality
    9.0
9
Name: Geverifieerde gast
Date: 19 July 2024
Chalet was oud en niet schoon vanbinnen. Bij binnenkomst was de vloer nog vies, er lag zand op de tafel en de rolgordijnen waren erg oud en vooral heel vies. Tuin stoelen buiten waren alle 4 stuk. Je kon hier niet op zitten zonder kussen ( die er niet bij zaten) zonder kussen deed het ontzettend pijn omdat je vel tussen de stoelen kwam
  • Overall stay
    7.0
  • Maintenance
    1.0
  • Cleaning
    1.0
  • Accommodation
    3.0
  • Hospitality
    6.0
7
Name: Verifizierten Gäste
Date: 19 July 2024
  • Overall stay
    7.0
  • Child friendliness
    8.0
  • Maintenance
    6.0
  • Service point
    10.0
  • Cleaning
    1.0
  • Accommodation
    1.0
  • Swimming pool
    7.0
  • Hospitality
    10.0
7
Name: Geverifieerde gast
Date: 19 July 2024
We zijn echt heel tevreden, de spinnen in ons huis kon ons vakantie niet verpesten gelukkig, maar waren wel eng! De kinderen van 2 en 3 hebben echt genoten, we vonden de locatie heel mooi en rustig. Texel is ook heel mooi, en we komen zeker terug.
  • Overall stay
    8.0
  • Child friendliness
    7.0
  • Maintenance
    6.0
  • Service point
    8.0
  • Cleaning
    6.0
  • Accommodation
    7.0
  • Swimming pool
    8.0
  • Hospitality
    8.0
8
Name: Karin
Date: 17 July 2024
Chalet Comfort 4 Chalet was naar tevredenheid. Omheinde haag zorgde voor voldoende privacy. Bedden waren schoon en lagen uitstekend.
8
Name: PAUL
Date: 16 July 2024
Kustpark TEXEL is de moeite waard alle beloftes waren aanwezig.
9
Name: Geverifieerde gast
Date: 16 July 2024
Fraaie accommodatie in een erg mooie, rustige en groene omgeving. De accommodatie was echter geruime tijd niet voldoende schoongemaakt. Veel stof, spinnen en broodkruimels in de bank. Aan de binnenkant van de kledingkast zat een vieze plakkerige substantie die ook op mijn kleding terechtgekomen was. Verder zaten de trapleuning en de wc-bril los. De receptie bood aan om de accommodatie alsnog schoon te maken. De vraag is waarom dat niet al voor aankomst gedaan was. Zeker gezien de diverse negatieve beoordelingen van de hygiëne door andere bezoekers gedurende een ruime periode.
5
Name: Hans foppen
Date: 16 July 2024
Het park ligt goed huisjes zijn niet schoon
6
Name: Piet
Date: 16 July 2024
Slecht technisch onderhoud, niet goed schoongemaakt. Het huisje was mooi gelegen, de omgeving was prachtig. Het technisch onderhoud van het huisje was slecht. Het was ook niet goed schoongemaakt. Dat bedierf het plezier van het ruime huisje en de mooie tuin.
7
Name: Erik
Date: 16 July 2024
Verblijf Texel Juli 24 Personeel is zéér vriendelijk en behulpzaam alleen is Roompot niet meer wat het geweest is. Horeca is een ramp. Je kan op het terras zelf je drank gaan halen aan een automaat of bestellen aan de bar. Eten was vroeger redelijk uitgebreid, geen sterrenrestaurant maar wel een degelijke taverne. Nu krijg je een een een bakje frieten, tegen een zeer stevige prijs. In de ochtend zijn er na 8u bijna geen broodjes meer verkrijgbaar, dus kan ja naar het dorpje rijden. Ook spreekt men je standaard aan in het Engels, wat niet nodig is. Ik versta en spreek Nederlands. Vroeger konden we genieten van een terrasje en een drankje, blijkbaar heeft Roompot het concept omgedraaid door fors te bezuinigen op de horecabeleving. Bij vakantie hoort ontspanning, iets kleins eten en een drankje zijn daarbij ondenkbaar. Onze chalet was een oorlogsveld van doodgeslagen muggen tegen de muur, de kaartlezer werkte niet. Maar ik heb absoluut geen klachten over het personeel, dat uitermate vriendelijk was, het is het management van Roompot dat het aan het verprutsen is.
3
Name: Rene
Date: 16 July 2024
Vakantie roompot kustpark. Mooi en schoon huis zeer vriendelijk personeel leuk park.
10
Name: Chris
Date: 16 July 2024
Was een prima vakantie, enige minpunt was dat er weinig personeel was bij het zwembad,waardoor het niet altijd open was
8
Name: Geverifieerde gast
Date: 17 July 2024
Super leuk
  • Overall stay
    8.0
  • Maintenance
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Cleaning
    8.0
  • Accommodation
    8.0
  • Hospitality
    8.0
8
Name: Geverifieerde gast
Date: 17 July 2024
Verblijf was perfect , alleen jammer van de horeca dat je alleen wat van de tap kunt krijgen en frisdrank uit een automaat, ook jammer dat het restaurant weg is . En dan de baliemedewerkers die geen Nederlands kunnen terwijl ik Nederland op vakantie ben ,de communicatie is dan niet best dat vind ik wel jammer, maar ze waren wel super vriendelijk .
  • Overall stay
    9.0
  • Child friendliness
    9.0
  • Maintenance
    9.0
  • Service point
    7.0
  • Cleaning
    9.0
  • Accommodation
    10.0
  • Hospitality
    7.0
8
Name: Verifizierten Gäste
Date: 17 July 2024
  • Overall stay
    10.0
  • Maintenance
    7.0
  • Service point
    9.0
  • Cleaning
    6.0
  • Accommodation
    8.0
  • Swimming pool
    5.0
  • Hospitality
    10.0
10
Name: Geverifieerde gast
Date: 15 July 2024
Verblijf kust park texel Was super mooi en verzorgd park! Echt een aanrader. 😊
9
Name: Susanne
Date: 15 July 2024
Herliche Umgebung Ruhe und herliche hecken rings um die hauser einfach klasse und alleswar wie es sein soll vielen Dank
10
Name: Dirk
Date: 15 July 2024
Beoordeling De referenties gelezen en ik dacht zo slecht kan het niet zijn maar bij aankomst was het nog slechter dan ik dacht Vies stoffig en smerig chalet het was ook niet schoongemaakt en geïnspecteerd een thermostaat die op hol geslagen was en constant piepende geluiden maakte en een ventilator in de douche die het geluid maakte van een lopende dieselmotor en een vieze wc borstel enz: heb fotos en een video gemaakt die stuur ik ook nog na.
0
Name: Nicole
Date: 15 July 2024
Chalet Nummer 8 Das Chalet nr 8 war eine Katastrophe. Schimmel, kaputte Möbel, überall zerdrückte Mücken, sehr dreckig, stinkender Staubsauger. Generell hat es muffig gerochen .
2
Name: Julia
Date: 15 July 2024
Super Urlaub Wir hatten ein kleines Bungalow für 5 Tage gebucht. Es war super ausgestattet und sauber! Kommen gerne wieder!
10

The total price you see is the price for two people, including all mandatory extra costs. You can find more information in the price pop-up. We can only show you the final price once you have entered your specific travel group. No rights can be derived from the stated prices, opening hours and information.

  • Rebooking guarantee up to 28 days
  • Flexible payment
  • Free cancellation within 24 hours

Rebooking guarantee

up to 28 days

Changed your plans? No problem, you can change your booking for free up to 28 days before arrival.

Flexible

payment

Want to pay in instalments at no extra cost? No problem! You pay the first instalment within 15 days of booking and the total amount no later than 8 weeks before arrival.

Free cancellation

within 24 hours

We understand if you want to consider a bit more, you can cancel your booking free of charge within 24 hours of booking. This is easy to do through My Roompot.