Reviews

8.3

Holiday park Bungalowpark Hoenderloo scores an average of 8.3

We attach great importance to our guests' holiday experiences and feedback. That's why we only show reviews from verified guests who actually booked and stayed with us. They gave their written permission for this, and are not paid. Reviews are not influenced in any way. Reviews scoring 6 or less, are handled manually and responded to. This is how we continuously improve our services. The average rating is calculated based on 910 reviews.

  • Overall stay
    8.2
  • Child friendliness
    8.1
  • Maintenance
    7.4
  • Service point
    8.3
  • Cleaning
    7.4
  • Accommodation
    7.7
  • Swimming pool
    7.5
  • Hospitality
    8.4

View 910 reviews

Filter the reviews
Name: Jordi Clota Miró
Date: 30 August 2023
  • Overall stay
    9.0
  • Maintenance
    9.0
  • Cleaning
    9.0
  • Accommodation
    9.0
  • Swimming pool
    10.0
  • Hospitality
    9.0
10
Name: H.J. Van Barneveld
Date: 1 August 2023
Nice park, in the middle of nature. Very quiet.
  • Overall stay
    9.0
  • Maintenance
    8.0
  • Service point
    10.0
  • Cleaning
    8.0
  • Accommodation
    9.0
  • Hospitality
    10.0
9
Name: Zeljko Adriatic P. Jurković
Date: 5 June 2023
  • Overall stay
    10.0
  • Maintenance
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Cleaning
    10.0
  • Accommodation
    10.0
  • Hospitality
    10.0
10
Name: Geverifieerde gast
Date: 13 April 2024
Accomodatie verouderd,had meer luxe verwacht..badkamer beneden heel basic..geen kastje ,geen stopcontact om tanden te poetsen of voor scheerapparaat. Huis voor 6 personen met heel basic voorzieningen bvb 6 messen veel te weinig ..noodzakelijk telkens met de hand afwassen omdat vaatwasser nog niet vol zat..internetverbinding ook niet optimaal. de grootste troef van het park is de ligging en de rust..vriendelijke bediening ook .
  • Overall stay
    7.0
  • Maintenance
    6.0
  • Service point
    7.0
  • Cleaning
    6.0
  • Accommodation
    6.0
  • Swimming pool
    8.0
  • Hospitality
    8.0
7
Name: Geverifieerde gast
Date: 12 April 2024
Hele aardige medewerkers!
  • Overall stay
    10.0
  • Maintenance
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Cleaning
    10.0
  • Accommodation
    9.0
  • Hospitality
    10.0
8
Name: Geverifieerde gast
Date: 9 April 2024
  • Overall stay
    8.0
  • Maintenance
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Cleaning
    7.0
  • Accommodation
    8.0
  • Swimming pool
    10.0
  • Hospitality
    10.0
9
Name: Joey Mijnhout
Date: 8 April 2024
  • Overall stay
    8.0
  • Child friendliness
    10.0
  • Maintenance
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Cleaning
    8.0
  • Accommodation
    8.0
  • Hospitality
    8.0
8
Name: Geverifieerde gast
Date: 8 April 2024
Is een fijn park,lekker gegeten in het restaurant,prachtige ligging vlakbij bos en heide. Huisje mag wel iets schoner. Vonden nog verpakkingen van ijsjes onder bed en in een vaas gepropt en onder bed en bank veel stof. Verder prima inrichting! Bedden wat zacht.
  • Overall stay
    8.0
  • Maintenance
    7.0
  • Service point
    9.0
  • Cleaning
    6.0
  • Accommodation
    7.0
  • Hospitality
    9.0
9
Name: Geverifieerde gast
Date: 8 April 2024
een prachtig vakantiehuis. fijne locatie. schoon en gezellig ingericht. super fijne medewerking gehad toen de tv het niet deed.
  • Overall stay
    9.0
  • Maintenance
    7.0
  • Service point
    10.0
  • Cleaning
    9.0
  • Accommodation
    9.0
  • Hospitality
    10.0
9
Name: Geverifieerde gast
Date: 8 April 2024
  • Overall stay
    8.0
  • Maintenance
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Cleaning
    8.0
  • Accommodation
    8.0
  • Hospitality
    8.0
8
Name: Geverifieerde gast
Date: 6 April 2024
Enig minpuntje: het regende veel en het toegangspaadje naar het huisje was zó nat en vies, dat we maar over het natte gras hebben gelopen.
  • Overall stay
    9.0
  • Maintenance
    9.0
  • Cleaning
    10.0
  • Accommodation
    10.0
  • Hospitality
    10.0
9
Name: Verifizierten Gäste
Date: 5 April 2024
  • Overall stay
    9.0
  • Child friendliness
    7.0
  • Maintenance
    6.0
  • Service point
    9.0
  • Cleaning
    5.0
  • Accommodation
    9.0
  • Hospitality
    8.0
9
Name: Cees Broers
Date: 5 April 2024
Bij aankomst veel te lang moeten wachten voordat we in huis konden. Vorige bewoners zaten er tot 1500 uur in. Schoonmaak was redelijk maar het stink toen we binnen kwamen en door tijdgebrek niet top schoon kunnen maken denk ik. Enige restitutie lijkt me wenselijk zeker gezien de frequentie dat ik jullie parken bezoek
  • Overall stay
    8.0
  • Maintenance
    7.0
  • Service point
    7.0
  • Cleaning
    6.0
  • Accommodation
    10.0
  • Hospitality
    7.0
9
Name: Geverifieerde gast
Date: 5 April 2024
Een prachtig park met fijne voorzieningen en mooi sfeervol ingerichte huisjes. We hebben er een heerlijk rustig verblijf gehad en hebben fijn kunnen wandelen over de Veluwe. Wij komen zeker nog eens terug om heerlijk te genieten van de rust en de natuur om ons heen. Enige kleine minpuntje voor ons was de badkamer. Het is een prima badkamer maar wel toe aan een makeover.
  • Overall stay
    8.0
  • Child friendliness
    9.0
  • Maintenance
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Cleaning
    8.0
  • Accommodation
    9.0
  • Hospitality
    10.0
9
Name: Geverifieerde gast
Date: 5 April 2024
Wij vonden het park rommelig : slecht paden en wegen op het park wij zijn dat niet gewent van Roompot.
  • Overall stay
    7.0
  • Maintenance
    5.0
  • Service point
    8.0
  • Cleaning
    7.0
  • Accommodation
    6.0
  • Hospitality
    7.0
7
Name: Geverifieerde gast
Date: 3 April 2024
- bedden zijn echt te slecht voor je rug en mogen/moeten een maatje groter - indoor speeltuin mag/moet echt beter (nu te karig en kan gezelliger) - muizen (vriendin maar de laatste dag verteld :) ). - jammer dat je voor het restaurant en veel activiteiten moet reserveren (dat gaat toch te kosten van je vakantie gevoel) - bedden waren niet allemaal gereed bij inchecken - paasbox was niet conform omschrijving + Leuk park en ideaal voor kleine kids + Leuk dat kaartje van Koos (slim ook :) ) +++ Aardige medewerkers
  • Overall stay
    9.0
  • Child friendliness
    8.0
  • Maintenance
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Cleaning
    6.0
  • Accommodation
    7.0
  • Hospitality
    8.0
9
Name: Geverifieerde gast
Date: 3 April 2024
prima park
  • Overall stay
    8.0
  • Maintenance
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Cleaning
    6.0
  • Accommodation
    7.0
  • Hospitality
    8.0
8
Name: Sophia Overduin
Date: 3 April 2024
Extra toilet in huisje Wonderboom erg handig met 2 pubers
  • Overall stay
    8.0
  • Maintenance
    7.0
  • Service point
    7.0
  • Cleaning
    8.0
  • Accommodation
    8.0
  • Hospitality
    8.0
8
Name: Peter Wils
Date: 3 April 2024
We betaalden een meerprijs voor een huisje met een sauna, maar door de hitte die de lampen uitstraalden, was deze niet bruikbaar. Na de melding hiervan, kon men geen oplossing bieden. Ook de bereikbaarheid van het servicepoint, de sluitingsdagen van het restaurant en het ontbreken van het winkeltje doordat deze vernieuwd werd deed afbreuk aan ons verblijf. Dit zijn we niet gewoon. Als dit vooraf aangekondigd zou zijn geweest hadden er andere punten geweest.
  • Overall stay
    7.0
  • Maintenance
    7.0
  • Service point
    6.0
  • Cleaning
    7.0
  • Accommodation
    6.0
  • Hospitality
    7.0
7
Name: Ria Manche- Blom
Date: 3 April 2024
Komen uit Frankrijk. Familie in Arnhem. Grote Bosvilla gehuurd. In een keer de familie om me heen! Erg praktisch en geen parkeerproblemen
  • Overall stay
    10.0
  • Child friendliness
    9.0
  • Maintenance
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Cleaning
    9.0
  • Accommodation
    9.0
  • Hospitality
    10.0
10
Name: Geverifieerde gast
Date: 3 April 2024
We hebben genoten op het park. Mistte alleen een paar dingen in het huisje. Bezem en stoffer en blik.geen haardstel.thermostaat achter een gordijn. Verder erg blij dat iemand van de receptie ons verloren fiets sleutel gaat opsturen naar ons.we waren die op het terrein ergens verloren.
  • Overall stay
    8.0
  • Maintenance
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Cleaning
    7.0
  • Accommodation
    7.0
  • Hospitality
    8.0
8
Name: Irina Bouwmeester
Date: 3 April 2024
Wunderschöne Umgebung, gemütliche Bungalows. Sehr freundliche, hilfsbereite Mitarbeiter.
  • Overall stay
    8.0
  • Child friendliness
    10.0
  • Maintenance
    7.0
  • Service point
    10.0
  • Cleaning
    7.0
  • Accommodation
    8.0
  • Hospitality
    10.0
8
Name: Geverifieerde gast
Date: 3 April 2024
  • Overall stay
    8.0
  • Maintenance
    7.0
  • Cleaning
    8.0
  • Accommodation
    8.0
  • Hospitality
    8.0
8
Name: Ulla Welters
Date: 3 April 2024
  • Overall stay
    9.0
  • Maintenance
    6.0
  • Service point
    10.0
  • Cleaning
    5.0
  • Accommodation
    6.0
  • Hospitality
    8.0
7
Name: Geverifieerde gast
Date: 3 April 2024
Prachtig huisje heerlijk eten mooie omgeving rust
  • Overall stay
    8.0
  • Maintenance
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Cleaning
    8.0
  • Accommodation
    8.0
  • Hospitality
    8.0
8
Name: W.C.M. van Moll
Date: 3 April 2024
al met al een rustig, relaxed vakantie
  • Overall stay
    9.0
  • Child friendliness
    8.0
  • Maintenance
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Cleaning
    8.0
  • Accommodation
    9.0
  • Hospitality
    9.0
9
Name: Geverifieerde gast
Date: 3 April 2024
Het was gewoon goed!!!
  • Overall stay
    10.0
  • Child friendliness
    8.0
  • Maintenance
    8.0
  • Service point
    10.0
  • Cleaning
    8.0
  • Accommodation
    10.0
  • Hospitality
    10.0
10
Name: Verifizierten Gäste
Date: 3 April 2024
  • Overall stay
    9.0
  • Child friendliness
    8.0
  • Maintenance
    9.0
  • Service point
    8.0
  • Cleaning
    9.0
  • Accommodation
    10.0
  • Hospitality
    9.0
9
Name: Geverifieerde gast
Date: 3 April 2024
Ik moest eerder weg want ik kon niet goed lopen en had het niet naar mijn zin om dat 1 van mijn buren heftige ruzie hadden met deuren slaan er waren kinderen bij heeft paar dagen geduurd
Reply from Roompot
Beste Gast, Bedankt voor je score en je feedback, zo weten wij hoe wij onze service kunnen verbeteren. Het spijt me te horen dat je verblijf niet volledig naar wens was en dat je je vakantie eerder hebt moeten afbreken. Het is altijd ons doel om een ontspannen en plezierige sfeer te creëren, dus het is teleurstellend om te horen over de onrust veroorzaakt door anderen. We nemen dit soort situaties serieus en zullen bekijken hoe we dergelijke incidenten in de toekomst kunnen voorkomen. Ondanks dit voorval hopen we dat je hebt kunnen genieten van de natuur en de faciliteiten, zoals ons unieke zwembad met schuifdak en de mogelijkheid om fietsen te huren om de prachtige Veluwe te verkennen. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen te delen en we hopen dat je ons in de toekomst nog een kans geeft om een betere ervaring te bieden. We hopen op nog een kans om je te kunnen overtuigen. Houd je goed, Roompot
  • Overall stay
    4.0
  • Child friendliness
    5.0
  • Maintenance
    7.0
  • Service point
    7.0
  • Cleaning
    7.0
  • Accommodation
    4.0
  • Hospitality
    7.0
4
Name: Geverifieerde gast
Date: 3 April 2024
Het huisje was erg slecht onderhouden en verouderd. Badkamer was niet goed schoon. Restaurant was de hele week niet open en er was geen animatie. Alles ging pas met Pasen open. Het park was leeg. We miste de sfeer. Denk dat het park met Pasen meer tot leven komt
Reply from Roompot
Hoi! Bedankt voor je recensie. Het verheugt ons te horen dat je de mogelijkheid hebt gehad om onze unieke locatie te ervaren, waar natuur en comfort samenkomen. We waarderen het ten zeerste dat je de tijd hebt genomen om feedback te geven. We vinden het jammer te horen dat de staat van het huisje en de schoonheid van de badkamer niet aan je verwachtingen hebben voldaan. We nemen kwaliteit en comfort zeer serieus en zullen deze punten nauwkeurig onderzoeken om onze diensten te verbeteren. Wat betreft de openingstijden van het restaurant en de animatie, deze zijn inderdaad seizoensgebonden en we begrijpen dat dit invloed kan hebben op de sfeer in het park buiten de piekmomenten. We stellen het op prijs dat je dit onder onze aandacht brengt en zullen bekijken hoe we onze gasten ook buiten het seizoen een plezierige ervaring kunnen bieden. Kom je nog eens terug? Wij hopen alvast van wel! Tot ziens, Roompot
  • Overall stay
    6.0
  • Child friendliness
    2.0
  • Maintenance
    3.0
  • Cleaning
    5.0
  • Accommodation
    6.0
  • Hospitality
    7.0
6

The total price you see is the price for two people, including all mandatory extra costs. You can find more information in the price pop-up. We can only show you the final price once you have entered your specific travel group. No rights can be derived from the stated prices, opening hours and information.

  • Rebooking guarantee up to 28 days
  • Flexible payment
  • Free cancellation within 24 hours

Rebooking guarantee

up to 28 days

Changed your plans? No problem, you can change your booking for free up to 28 days before arrival.

Flexible

payment

Want to pay in instalments at no extra cost? No problem! You pay the first instalment within 15 days of booking and the total amount no later than 8 weeks before arrival.

Free cancellation

within 24 hours

We understand if you want to consider a bit more, you can cancel your booking free of charge within 24 hours of booking. This is easy to do through My Roompot.